Tervetuloa Fokus Media Finland Oy:n tilaussivulle!

Valitse suosikkisi valikoimastamme ja tilaa lehti kotiisi.

Antiikki & Design

Antiikki & Design -lehti kertoo antiikkiesineistä ja niiden tarinoista – mutta myös uudemmasta muotoilusta, taiteesta ja kiinnostavista kulttuurikohteista. Kiehtovat tarinat kuljettavat sinut kauas arjen yläpuolelle.

Koti ja keittiö

Koti ja keittiö -lehti sisältää kauniita kotijuttuja, ihania sisustusideoita ja viikonloppuherkkuja. Jokaisessa numerossa on myös puutarha- tai vihersisustusjuttu.

Auto Bild Suomi

Auto Bild Suomi – Suomen ajankohtaisin autolehti antaa hyödyllistä tietoa auton ostoon ja käyttöön. Maailmanlaajuinen asiantuntemus ja pohjaton innostus autoihin tekee Auto Bild Suomesta maamme pätevimmän autolehden.

GTi-Magazine

GTi-Magazine – Suomen kovinta autolehteä tehdään harrastajilta harrastajille. Faceliftattujen autoesittelyjen lisäksi luvassa on mm. henkilökuvia, tekniikka-artikkeleja, projektiautoja, tallitour ja juttuja ulkomailta.

Hifimaailma

Hifimaailma on tehty sinulle, jonka intohimona on hyvä äänentoisto. Hifimaailma esittelee uusimmat tuotteet, testaa ja kokeilee, opastaa ja neuvoo. Juttuja riittää aina peruslaitteista highend-tasoon saakka.

Pelit

Pelit on pelaamiseen intohimoisesti suhtautuvien lehti. Pohditut ja viihdyttävät artikkelit paljastavat pelien, pelinteon ja tekijöiden taustoja. Persoonallinen ote tarjoaa riippumatonta ja tinkimätöntä journalismia pelaamisen maailmasta.

V8-Magazine

V8-Magazine – Veekasi fiilistelee uusimmat rakentelutrendit, esittelee näyttävimmät autot ja kiertää kiinnostavimmat tapahtumat. Unohtamatta kavereita, jotka ovat rakentaneet autot suurella sydämellä.