Tervetuloa Fokus Media Finland Oy:n tilaussivulle!

Valitse suosikkisi valikoimastamme ja tilaa lehti kotiisi.

Antiikki & Design

Antiikki & Design -lehti kertoo antiikkiesineistä ja niiden tarinoista – mutta myös uudemmasta muotoilusta, taiteesta ja kiinnostavista kulttuurikohteista. Kiehtovat tarinat kuljettavat sinut kauas arjen yläpuolelle.

Koti ja keittiö

Koti ja keittiö -lehti sisältää kauniita kotijuttuja, ihania sisustusideoita ja viikonloppuherkkuja. Jokaisessa numerossa on myös puutarha- tai vihersisustusjuttu.

Auto Bild

Auto Bild Suomi – Suomen ajankohtaisin autolehti antaa hyödyllistä tietoa auton ostoon ja käyttöön. Maailmanlaajuinen asiantuntemus ja pohjaton innostus autoihin tekee Auto Bild Suomesta maamme pätevimmän autolehden.

GTi-Magazine

GTi-Magazine – Suomen kovinta autolehteä tehdään harrastajilta harrastajille. Faceliftattujen autoesittelyjen lisäksi luvassa on mm. henkilökuvia, tekniikka-artikkeleja, projektiautoja, tallitour ja juttuja ulkomailta.

Hifimaailma

Hifimaailma on tehty sinulle, jonka intohimoja ovat hyvä kuva ja ääni. Hifimaailma esittelee uusimmat tuotteet, testaa ja kokeilee, opastaa ja neuvoo. Juttuja riittää aina peruslaitteista highend-tasoon saakka.

Pelit

Pelit on pelaamiseen intohimoisesti suhtautuvien lehti. Pohditut ja viihdyttävät artikkelit paljastavat pelien, pelinteon ja tekijöiden taustoja. Persoonallinen ote tarjoaa riippumatonta ja tinkimätöntä journalismia pelaamisen maailmasta.

V8-Magazine

V8-Magazine – Veekasi fiilistelee uusimmat rakentelutrendit, esittelee näyttävimmät autot ja kiertää kiinnostavimmat tapahtumat. Unohtamatta kavereita, jotka ovat rakentaneet autot suurella sydämellä.