Etu Sinulle, Terramedian asiakas!

Terramedian asiakkaana voit tilata lukemista tarjoushintaan. Valitse alta mieleisesi lehti ja siirry tilaamaan!

Kaikki nämä lehdet vain 24 € / 4 numeroa + lehtilahja:
Antiikki & Design, Koti ja keittiö, Auto Bild Suomi, GTi-Magazine, Hifimaailma, Pelit ja V8-Magazine.

Tilaus on jatkuvan tilauksen ensimmäinen jakso ja se alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta. Tilaus jatkuu tarjoushintaisen jakson jälkeen kulloinkin voimassaolevaan tilaushintaan.

Tarjous on voimassa 31.8.2024 saakka ja se koskee uusia, Suomeen toimitettavia tilauksia.

Antiikki & Design

Antiikki & Design -lehti kertoo antiikkiesineistä ja niiden tarinoista – mutta myös uudemmasta muotoilusta, taiteesta ja kiinnostavista kulttuurikohteista. Kiehtovat tarinat kuljettavat sinut kauas arjen yläpuolelle.

Koti ja keittiö

Koti ja keittiö -lehti sisältää kauniita kotijuttuja, ihania sisustusideoita ja viikonloppuherkkuja. Jokaisessa numerossa on myös puutarha- tai vihersisustusjuttu.

Auto Bild

Auto Bild Suomi – Suomen ajankohtaisin autolehti antaa hyödyllistä tietoa auton ostoon ja käyttöön. Maailmanlaajuinen asiantuntemus ja pohjaton innostus autoihin tekee Auto Bild Suomesta maamme pätevimmän autolehden.

GTi-Magazine

GTi-Magazine – Suomen kovinta autolehteä tehdään harrastajilta harrastajille. Faceliftattujen autoesittelyjen lisäksi luvassa on mm. henkilökuvia, tekniikka-artikkeleja, projektiautoja, tallitour ja juttuja ulkomailta.

Hifimaailma

Hifimaailma-lehti esittelee uusimmat tuotteet, testaa, vertailee, raportoi ja neuvoo.
• Monipuoliset vertailutestit helpottavat ostopäätöstä
• Kurkistus hifialan nykytilaan – uutiset/raportit
• Vinkkejä modernin tekniikan käyttömahdollisuuksista

Pelit

Pelit on pelaamiseen intohimoisesti suhtautuvien lehti. Pohditut ja viihdyttävät artikkelit paljastavat pelien, pelinteon ja tekijöiden taustoja. Persoonallinen ote tarjoaa riippumatonta ja tinkimätöntä journalismia pelaamisen maailmasta.

V8-Magazine

V8-Magazine – Veekasi fiilistelee uusimmat rakentelutrendit, esittelee näyttävimmät autot ja kiertää kiinnostavimmat tapahtumat. Unohtamatta kavereita, jotka ovat rakentaneet autot suurella sydämellä.