Anna lahja, josta on iloa pitkään! Tarjous henkilökunnalle.

Ilahduttaisiko äitiä Antiikki & Design? Veljeä Auto Bild Suomi?

Myös henkilökunnalla on mahdollisuus ilahduttaa läheisiään lehtilahjalla. Tilaushinnat on puristettu erittäin henkilöstöystävällisiksi, joten maksimitilausmäärä on 10 tilausta / työntekijä. Kaikki tilaukset ovat määräaikaisia. 

 

 

Antiikki & Design

Antiikki & Design -lehti kertoo antiikkiesineistä ja niiden tarinoista – mutta myös uudemmasta muotoilusta, taiteesta ja kiinnostavista kulttuurikohteista. Kiehtovat tarinat kuljettavat sinut kauas arjen yläpuolelle.

Koti ja keittiö

Koti ja keittiö -lehti sisältää kauniita kotijuttuja, ihania sisustusideoita ja viikonloppuherkkuja. Jokaisessa numerossa on myös puutarha- tai vihersisustusjuttu.

Auto Bild

Auto Bild Suomi – Suomen ajankohtaisin autolehti antaa hyödyllistä tietoa auton ostoon ja käyttöön. Maailmanlaajuinen asiantuntemus ja pohjaton innostus autoihin tekee Auto Bild Suomesta maamme pätevimmän autolehden.

GTi-Magazine

GTi-Magazine – Suomen kovinta autolehteä tehdään harrastajilta harrastajille. Faceliftattujen autoesittelyjen lisäksi luvassa on mm. henkilökuvia, tekniikka-artikkeleja, projektiautoja, tallitour ja juttuja ulkomailta.

Hifimaailma

Hifimaailma-lehti esittelee uusimmat tuotteet, testaa, vertailee, raportoi ja neuvoo. Hifimaailma testaa koko äänentoiston kirjon pienistä kuulokkeista aktiivikaiuttimiin ja älyttömimpään ökyelektroniikkaan.

Pelit

Pelit on pelaamiseen intohimoisesti suhtautuvien lehti. Pohditut ja viihdyttävät artikkelit paljastavat pelien, pelinteon ja tekijöiden taustoja. Persoonallinen ote tarjoaa riippumatonta ja tinkimätöntä journalismia pelaamisen maailmasta.

V8-Magazine

V8-Magazine – Veekasi fiilistelee uusimmat rakentelutrendit, esittelee näyttävimmät autot ja kiertää kiinnostavimmat tapahtumat. Unohtamatta kavereita, jotka ovat rakentaneet autot suurella sydämellä.